Sve veći broj pristalica Pokreta Obnove Kraljevine Srbije u Aranđelovcu.-Atlas034.

Posle pisanja portala Atlas034, i prenošenja saopštenja OO POKS-a u Aranđelovcu, u kancelarije stranke javio se veci broj pristalica koji podržavaju programske ciljeve i aktivan rad na terenu članova Pokreta Obnove Kraljevine Srbije-POKS.

OO POKS-a u Aranđelovcu pokrenuće aktivniji rad zarad sticanja sirokog biračkog tela, aktivista i simpatizera. POKS Aranđelovac može sa sigurnošću da kaže da je četvrta  politička snaga na lokalu grada Aranđelovca sa osvojenih oko hiljadu glasova na zadnjim parlamentarnim izborima.

 

Pokret obnove Kraljevine Srbije je politička organizacija koja se zalaže za obnovu ustavne parlamentarne Kraljevine Srbije, koje u sebi na najbolji način harmonizuje viševekovnu tradiciju Srbije kao monarhističke države, sa modernim demokratskim principima parlamentarizma i konstitucionalizma.

Uspostavljanjem Kraljevine Srbije, bio bi revitalizovan i čitav korpus tradicionalnih vrednosti našeg naroda koji se kondenzovao u kraljevini i njenoj dinastiji Karađorđevića, ponikloj iz samog naroda i istorijski izabranoj njegovom suverenom voljom.

 

Pozivamo sve simpatizere i one koji su čuli za Pokret Obnove Kraljevine Srbije, a zainteresovani su za naš rad i naše aktivnosti na lokalu, mogu nam se javiti u kancelariji u ulici Knjaza Miloša 107 u periodu od 11 do 14h i od 18 do 20h. Dođi te da zajedno krunišemo Srbiju i vratimo je na Svetosavski put.

 

 

 

 

Informativna služba Atlas034.

 

Pročitajte i:

Leave a Comment