Da li će turisti putovati ove godine. Ispred agencije Odeon iz Aranđelovca govori Dejan Popović.-Atlas034.

Veliki broj građana se brine šta će biti sa njihovim uplaćenim turističkim aranžmanima kod turističkih agencija, pitamo Dejana Popovića iz turističke agencije Odeon iz Aranđelovca.

Dejan kaže da će putovati svi koji su uplatili aranžmane, samo je neizvesno da li će se to realizovati ove ili sledeće sezone. On kaže da sve turističke agencije predlažu korišćenje turističkih vaučera za putovanje koji će turisti moći da iskoriste  u narednih godinu dana.

Novac je na sigurnom i turisti koji su uplatili svoje aranžmane mogu da budu spokojni i mirni, novac im neće propasti kako kazu iz turističke agencije Odeon iz Aranđelovca.

Dejan naglašava i apeluje da je kako njegovoj turističkoj agenciji tako i ostalim neophodna pomoć države kako bi premostili ovaj krizni period koji ih je sve  pogodio, te da država u skladu sa paketom pomoći treba da se osvrne i na njih.

On poziva sve turiste naše zemlje da ove godine ako ne bude dozvoljeno putavanje u inostranstvo, obiđu svoju zemlju i upoznaju se sa prirodnim i kulturnim bogastvima naše zemlje.

 

 

 

Izvor: RTV Sunce

Tekst: informativna sluzba Atlas034

Slika:yuta

Pročitajte i:

Leave a Comment